Палатка не може, а хотел върху пясъка може!

Става въпрос за направената от птичи поглед снимка на комплекс „Оазис ВИП клуб“, разположен в Слънчев бряг на…. самата плажна ивица, на няколко метра от морето. 

Комплексът е собственост на „Галакси инвестмънт груп“ ООД, собственост на Антон Щерев и Атанас Петров, по-известни в публичното пространство като основателите на „Винпром Пещера“ или направо „пещаците“.

„Oasis VIP Club е разположен в Слънчев бряг, с прекрасен изглед към морето и стария град на Несебър. Уникалното съчетание между перфектна локация, архитектура и интериор го е  превърнал в неповторимо място за почивка и прекарване на свободното време“, рекламира сама хотелския си комплекс „Галакси“.

В booking.com пък „Оазис“ е описан така: „Това място за настаняване е на 1 минута пеша от плажа. Комплекс Апартаменти Оазис ВИП клуб се намира до плажа в Слънчев бряг“. Въпреки че видимо се намира на самия плаж. 

А самият хотел използва морския пясък за терасите си.

В историята около построяването на „Оазис“ има и едно разпореждане на ДНСК за събаряне, което обаче мина през съда и бе отменено.

За сравнение, ако решите да разпънете палатка на „Корал“, съдът може да ви глоби с 300 лева. Както се случи преди няколко дни с музиканта Васил Гюров.

Related posts

Leave a Comment