Пламен Пасков за сваления F16: Само българските идиоти ли могат да купят Форд Фокус на цената на Ролс-Ройс и Майбах, за да бъде блъснат от Москвич

Ами сега…
Ф16 свален не от СУ-57 „ПАК-ФА“, не от СУ-35, не от МиГ29, и даже не от Миг-23 (каквито имахме почти 200 бр), а направо от…МиГ-21.

Самолет, роден през 1974 (за Ф-16 става дума) свален от самолет, цитирам „В експлоатация от‎: ‎1959‎ (МиГ-21Ф)“.

Не знам какъв блок са били тези Ф-16. И вече си мисля, че е без особено значение.
Интересното е само – дали са стрували на пакистанските ВВС на цената на F-22 и/или F-35?

Не се заяждам, наистина ми е интересно – само в България ли идиотите купуват Форд Фокус по цената на Ролс-Ройс и Майбах, за да бъде блъснат от Москвич „дванайсетак“, всъщност, направо „осмак“

Related posts

One Thought to “Пламен Пасков за сваления F16: Само българските идиоти ли могат да купят Форд Фокус на цената на Ролс-Ройс и Майбах, за да бъде блъснат от Москвич”

  1. Milen Mitev

    „…само в България ли идиотите купуват Форд Фокус по цената на Ролс-Ройс и Майбах…“ – не сте прав, г-н Пасков, все пак в цената е включено едно 50-80% комисионни за уреждащите сделката, така че точно те (купуващите) въобще, ама въобще не са идиоти! Напротив, за такива чисти необявени приходи могат само да си мечтаят и Гейтс, и Рокфелер, и който още се сетите. Идиотите сме тия, които ще ги платим.

Leave a Comment